custom_html_banner1 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner1 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner1 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner4 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner1 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner2 custom_html_banner3 custom_html_banner4 custom_html_banner4
OVERZICHT GENEALOGIE
Clement กค Boogerd กค Bomas กค Meijer
Genealogie Bronnen Websites Methodes Lopend onderzoek Achtergronden Wijzigingen
Welkom!
Via deze website deel ik genealogische gegevens die ik afgelopen jaren heb verzameld. Het is inmiddels een vrij groot bestand geworden, en nog regelmatig voeg ik namen toe. Het is daarom niet handig deze in een definitieve vorm in een website of boekvorm te publiceren. In plaats daarvan plaats ik een recent bijgewerkt bestand op de website van genealogie-online. Deze werk ik steeds bij als ik nieuwe gegevens heb. Genealogie-online is een gratis en geavanceerde dienst die de gegevens bewaard, en op een prettige en overzichtelijke manier presenteert. De links naar dit bestand zijn hieronder te vinden.

Verdeeld over vier afdelingen hieronder staan hier de stamboomgegevens van onze familie. Het gaat hierbij om gegevens die ikzelf heb gevonden, maar ook overgenomen gegevens uit onderzoek door anderen. Deze gegevens vormen tezamen het overzicht van onze voorouders en hun gezinnen.
Het is een groot samengevoegd bestand met circa 20.000 namen en 70.000 data, welke ik voor deze website heb gesplitst in een stamboom voor elk van mijn vier grootouders.

Verder zijn er overzichten en publicaties die ik aan de hand van de gegevens heb gemaakt. Deze zijn meestal niet bijgewerkt tot de laatste stand van het onderzoek. Deze overzichten en publicaties zijn te vinden op de afzonderlijke familiepagina's.
Ik probeer zoveel mogelijk afbeeldingen van oorspronkelijke bronnen op te nemen.
Meer achtergrondinformatie over het onderzoek is te lezen via het menu hierboven.

Clement

de familie en voorouders van
Janus Hendrik Clement

Bomas

de familie en voorouders van
Gijsbertus Dirk Bomas


Boogerd

de familie en voorouders van
Maatje Neeltje Boogerd

Meijer

de familie en voorouders van
Cornelia Meijer